Sølvæblernes Land er en fortsættelse af Rejsen til Mimers brønd. Handlingen er henlagt til England med en lille afstikker til Alfheim. Jacks lillesøster Lucy er tilsyneladende besat af en dæmon, og Jack, som er i lære som skjald, begiver sig sammen med en lille deputation af sted til Den Hellige Filians kloster. Jack kludrer med sin trylleformular, og alt vand forsvinder fra klostret og i miles omkreds. Ud over at skulle skaffe vandet tilbage må Jack udrede mysteriet om sin søster. Hvis hun er en forbyttet prinsesse, hvor er så hans søster? Mange udfordringer, helheste, elevere og vanddrager for blot at nævne nogle af dem, må overvindes, men heldigvis får han hjælp af hobgobliner og dværge, og ikke mindst af Thorgill, som uventet dukker op. Mimers Brønd bind 2.
Køb bogen hos din boghandler eller kontakt forlaget.
Marie Thøger har genfortalt syv tibetanske eventyr og fortællinger, som udover at underholde giver indblik i tibetansk kultur. Birte Lund har illustreret bogen, som kan læses af både bøn og voksne.
Køb bogen hos din boghandler eller kontakt forlaget.
Emmaline lever i England omkring 1830. Hendes far er død og hendes mor får ødelagt sin hånd på fabrikken. De har en ussel og fattig tilværelse. Men da moderen sælger lillebroderen til en skorstensfejer i London tager Emmeline affære.
Martys verden ramler sammen. Faderen er fraværende i mere end en forstand, moderen drikker, kæresten dropper hende og forholdet til veninden har det ikke så godt. Marty holder op med at spise. Til sidst bliver hun indlagt på en privatklinik, som behandler spiseforstyrrelser. Marty er sej, hun er rap i replikken og skrap i sin analyse af omverdenen, både af forældrene og af plejerne. Der er rørende scner og komiske scener, set af og fortalt af Marty. Bogen bliver aldrig sentimental! Den skal læses!
https://bookstone.dk/shop/1247-ordboeger-og-andre-skolefagboeger-for-boern/48319-fra-a-til-aa—historien-om-hvordan-vi-laerte-at-skrive/De fem fugle fortæller om, hvordan vi lærte at læse og skrive. Fra babylonernes kileskrift, til ægypternes hieroglyffer og kinesiske skrifttegn og videre til grækernes og romernes alfabeter.
Fra A til Å fortæller også om drømmen om et verdenssprog, om morsesignaler og signalflag. Og om opfindelsen af bogtrykkunsten, der betød, at tekster kunne mangfoldiggøres. Den seneste udfordring i kommunikationen har været, at blive i stand til at fortælle folk med forskelligt sprog, hvordan de finder vej gennem for eksempel fremmede landes lufthavne. Løsningen har været piktogrammer, billedtegn – akkurat som babylonerne og ægypterne gjorde det.
Køb bogen hos din boghandler eller kontakt forlaget.